Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός τεχνικός): «Είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί οι σχεδιασμός και ο προγραμματισμός με την ομοσπονδία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν. Είχαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ νωθροί με προβλήματα στην άμυνα. Στο δεύτερο ήμασταν καλοί και μας δόθηκε η ευκαιρία να πετύχουμε εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό».
Φράνκο Τσιόντσιο (προπονητής Ιταλίας): «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό με καλή άμυνα. Στο δεύτερο έπεσε πολύ η ομάδα και κανείς δεν έκανε αυτά που έπρεπε. Έγιναν χαζά λάθη, μη μυαλωμένες προσπάθειες και στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα κατέρρευσε»
Αλέξανδρος Βασιλάκης (δεξιός ίντερ): «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι στην άμυνα, χωρίς να είναι τόσο κακή η επίθεση. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Στο β' μέρος μας βοήθησαν και οι αποκρούσεις του Τσιλιμπάρη. Παίξαμε με μυαλό και πήραμε μια δίκαιη νίκη που δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Η Ιταλία είναι μια καλή ομάδα που πρέπει να τη σεβαστούμε και στο δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε στην Ελλάδα. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο του ομίλου»
Β' ΟΜΙΛΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελλάδα 4 74-39
2. Ιταλία 0 25-31
3. Μ. Βρετανία 0 14-43

*Η Ελλάδα έχει ένα ματς περισσότερο

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

«Τρένο» η Αναγέννηση!

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Η Αναγέννηση Άρτας ανέλαβε τα ηνία στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ γυναικών, κερδίζοντας και την Νέα Ιωνία στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. Νίκες για Ορμή, ΠΑΟΚ και Πρωτοπόρους.
Στη μεγάλη αναμέτρηση της ημέρας, η Αναγέννηση επέβαλε την κυριαρχία της στην Άρτα κόντρα στη Νέα Ιωνία, στέλνοντας το μήνυμα ότι επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Με 24-22 η άλλοτε Αυτοκράτειρα του γυναικείου χάντμπολ έμεινε μόνη στην κορυφή, με τις Σκάρα και Στανκούτε να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, σημειώνοντας 17 τέρματα!
Στην Πάτρα και σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Ορμή έδειξε χαρακτήρα και πήρε τους δύο βαθμούς από τον Μέγα Αλέξανδρο, φτάνοντας στην επικράτηση με 21-20. Πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά η κάτοχος του τίτλου, προηγήθηκε με 18-15 και παρά την ισοφάριση της ομάδας των Γιαννιτσών πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 21-19, με την Έλληνα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας εύκολα του νεοφώτιστου Καματερού με 34-19, όπως και οι Πρωτοπόροι, που έφυγαν με το «διπλό» από τη Δράμα κόντρα στις Ελπίδες με 39-29.
Τα αποτελέσματα
ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- Ν. ΙΩΝΙΑ 24-22
Τα δεκάλεπτα: 6-2, 9-6, 13-8 (ημχ.), 20-13, 23-18, 24-22
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Σίμπι Ντοϊτσίνοφ): Ταταράκη, Μπαλάφα 2, Σκουτέλα 3, Βέμη, Σαγάνη, Σκάρα 9, Στανκούτε 8, Δήμου, Μιχαηλίδου 2, Γρούμπα, Μπίζα, Μαυρομάτη.
Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 1, Μαυρογεώργη Ν. 2, Παπανικολάου 2, Γκεργκίνα 1, Κοτσαμπουϊκίδου, Καλασνίκοβα, Χρονοπούλου, Σλιάκοβα 5, Μακρή, Τσάκαλου 6, Χρυσή 4, Κοντοστεργίου 1, Ευκαρπίδου
Διαιτητές: Συπερίσιος-Μερτινιάν Δίλεπτα: 4-5 Πέναλτι: 6/6-2/3
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 21-20
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 6-6, 9-10 (ημχ.), 14-13, 17-16, 21-20
ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κασάπη, Μίσκοβιτς, Καράγιωργα, Στράτου 1, Μούρνου 7, Δημητρίου 8, Ματαρόνα, Ευαγγελίδου 3, Eλληνα 1, Νούσια, Παπαδοπούλου, Κορομηλά, Πένεφ 1, Χάλα.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιώργος Γιουλβανίδης): Παρασκευαϊδου, Παπαδοπούλου Αλεξία, Χατζηπαρασίδου 5, Μπατζαρακούδη 3, Δερβίση, Παπαδοπούλου Ιωάννα 1, Αναστασιάδου, Παπαδοπούλου Μαρία 5, Ιωαννίδου 4, Τρελλοπούλου, Αναστασίου 2.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 2/3, Πέναλτι: 1/2, 0/0.
ΠΑΟΚ- ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ KIPARISSIS 34-19
Τα δεκάλεπτα: 4-1, 8-5, 13-9 (ημχ), 19-11, 25-14, 34-19
ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Λογδανίδου 1, Προκοπίδου 10, Βαφειάδου Κ. 3, Στρατάκη 6, Νούλα 1, Σμαρδέλη 1, Ανθίτση 2, Τράικοβιτς 10, Χατζή, Ζούμπου, Ιωαννίδου, Παυλίδου, Βαφειάδου Ευρ., Σταμοπούλου.
Καματερό (Γιώργος Αντωνίου): Καλατζή 1, Αναστασίου 3, Καμπάνου 1, Μπάκου, Μπόεβα 2, Μάσας 3, Πέγκα 2, Μορφίδου, Στασινού 3, Γραμματικού 3, Σούλη 1, Κοντογιώργη, Σικιωτάκη.
Δίλεπτα: 2-4, Πέναλτι: 1/1 – 1/1.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ –ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ SPORT 29-39
Τα δεκάλεπτα: 3-7, 5-14, 10-20 (ημx.), 27-16, 23-31, 29-39
ΕΛΠΙΔΕΣ (Παπαδόπουλος): Δ. Παπαδοπούλου, Μυτικοπούλου 6, Παναγιότοβα 1, Ασλαμαζίδου 4, Σαλονικίδου 1, Βερουλαζβίλι, Βελέμ 1, Ε. Παπαδοπούλου 2, Βασιλειάδου 9, Ιλίεβα 5, Ρισβάνη, Δημητριάδου
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ SPORT (Aνδρέας Τάρας): Ποιμενίδου 9, Καραντώνη, Δημητρίου 3, Καλοϊδή 4, Σερταρίδου Σ., Μαυρογένη, Νένεζιτς 12, Παπάζογλου, Ντελή 2, Πετρίδου, Μάστακα 8, Αμοιρίδου 1, Αναγνωστοπούλου, Ασλανίδου
Διαιτητές: Ουζούνης-Σαπανίδης Δίλεπτα: 5-9 Πέναλτι: 3/4-1/4
Η Βαθμολογία (Σε 4 ματς)
1. Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση 8 (117-86)
2. Ν. Ιωνία 6 (123-72)
3. ΠΑΟΚ 6 (103-80)
4. Μ. Αλέξανδρος 2 (101-99)
5. Ορμή Λουξ 2 (91-97)
6. Πρωτοπόροι Sport 1 (129-102)
7. Ελπίδες Δρ. 0 (82-141)
8. Καματερό Kiparissis 0 (77-146)
*Η Ορμή ξεκίνησε με -2 βαθμούς ενώ οι Πρωτοπόροι με -5.

Νίκη πρόκρισης στην Ιταλία

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 έκανε στην Ιταλία η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, με μεγάλο «διπλό» (31-25) κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της γειτονικής χώρας.
Λίγες μέρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση στο Λουτράκι κόντρα στη Βρετανία, η ελληνική ομάδα διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης της διοργάνωσης και έβαλε πλέον πλώρη για την είσοδό της στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Οι διεθνείς μας μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν κάθε φάση μην αφήνοντας τους Ιταλούς να ξεφύγουν στο σκορ. Το ημίχρονο έληξε 17-14 υπέρ της Ιταλίας, στην επανάληψη ωστόσο οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Εθνική μας ισοφάρισε σε 18-18, ενώ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 21-20 με γκολ του Σανίκη που ήταν από τους πρωταγωνιστές μαζί με τον Παπαδόπουλο. Από εκεί και έπειτα δεν ξανακοίταξε πίσω της. Με καλή άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις και επιτυχημένες αντεπιθέσεις, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στον θρίαμβο, μένοντας στην πρώτη θέση του ομίλου.
ΙΤΑΛΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 25-31
Τα δεκάλεπτα: 5-3, 10-8, 17-14 (ημχ.), 20-19, 24-24, 25-31
ΙΤΑΛΙΑ (Φράνκο Τσιόντσιο): Ντι Μαρτσέλο, Ρέσκα 1, Μαιόνε 4, Ρουμπίνο, Γκαέτα1, Ντι Μάτζιο 1, Σίρσι, Ράντοβτσιτς2, Βίσκοβιτς 1, Φόβιο, Τζιόνκο, Όπαλιτς, Τούρκοβιτς 4, Αλεσαντρίνι, Σκάταρ 8, Τόκιτς 3.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Τζιμούρτος, Μπαλωμένος, Μάλλιος, Βασιλάκης 6, Χαλκίδης 2, Σανίκης 9, Αλβανός, Καρυπίδης 5, Γεωργιάδης 1, Παπαδόπουλος 8, Δεληγιάννης, Μεγαλοοικονόμου, Γουργούμης, Μαραγκός 1, Πετρίδης.
Παρατηρητής: Ράιζιγκερ (Αυστρία), Διαιτητές: Τσίντριτς- Γκόνζουρεκ (Κροατία).

«Ομάδα για πρωταθλητισμό»

Από Gazzetta Team 
Βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2006 όταν και μεταγράφηκε από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ είναι αυτός που της χάρισε τον πρώτο της τίτλο στο χάντμπολ.
Ο λόγος για τον αρχηγό της «Ένωσης» Χριστόφορο Μπακαούκα που προετοιμάζεται για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του που κατά τον ίδιο έχει κτιστεί με στόχο το να κάνει πρωταθλητισμό.
- Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με το χάντμπολ?
Με το χάντμπολ ασχολήθηκα λόγω του ότι ήταν ένα άθλημα το οποίο έπαιζε η παρέα μου, παρότι αρχικά μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν κάτι το οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο για εμένα αλλά και το ερέθισμα για ν’αρχίσω την καριέρα μου που μόνο σε κακό δεν μου βγήκε.
- Βρίσκεστε στην ΑΕΚ από το 2006. Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στο ν’αγωνιστείτε σ’αυτή την ομάδα?
Για εμένα ήταν όνειρο ζωής να αγωνιστώ στην ΑΕΚ πόσο μάλλον από τη στιγμή που είμαι ΑΕΚτζης. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στο χάντμπολ δεν υπήρχε η ΑΕΚ. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου πραγματοποιήθηκε και ένα όνειρο για εμένα μιας και ήμουν πλέον μέλος αυτής της ομάδας.
- Σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ αποτελείτε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας?
Νομίζω ότι η δουλειά που κάνω στις προπονήσεις αλλά και η σοβαρότητα με την οποία βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι αυτά που με βοηθούν να έχω την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση επιθυμώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα στις υποχρεώσεις της.
- Το εφετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε πρωτότυπη κίνηση για τα δεδομένα της εποχής δίνοντας το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Πως κρίνετε την κίνηση αυτή?
Είναι μια κίνηση θετική και νομίζω ότι τέτοιες κινήσεις πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται προκειμένου να βοηθάμε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη σ’αυτές τις δύσκολες εποχές.
- Ποια η σχέση σας με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αρβανίτη και τους συμπαίκτες σας?
Οι καλύτερες. Είμαστε μια οικογένεια και ο ένας στηρίζει τον άλλο τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.
-Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατέκτησε κανέναν απολύτως τίτλο εσείς αναδειχτήκατε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος για τρίτη φορά. Πως νιώθετε για αυτό?
Τα συναισθήματα όσον αφορά την ομάδα μας αφήνουν πικρία για το γεγονός ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει χτιστεί για να κάνει πρωταθλητισμό και να είναι ανταγωνιστική οπότε ακόμα και αν δεν κατακτήσουμε κάποιον τίτλο είναι αναμενόμενο. Όσον αφορά το δικό μου επίτευγμα είναι αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου αλλά και στην οικογένεια μου.
- Πόσο εύκολο είναι για κάποιον όπως εσείς το να συνδυάζει τον αθλητισμό και τη δουλειά ταυτόχρονα?
Χρειάζεται πολύ υπομονή αλλά και αγάπη για αυτό που κάνεις. Σίγουρα το να σηκώνεσαι στις 5:30 το πρωί για να πας για δουλειά κι έπειτα για προπόνηση είναι κάτι πολύ κουραστικό. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και σοβαρός προκειμένου να αποδώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο παιχνίδι.
- Την εφετινή χρονιά στην ΑΕΚ ήρθαν δύο πολύ καλοί παίκτες ο Αλβανός και ο Μπαλωμένος . Μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ κάτι το οποίο δεν μπόρεσε πέρσι εφόσον έχασε και τους δύο τίτλους?
Ναι γιατί όχι. Τα παιδιά τα οποία ήρθαν έχουν μεγάλη αξία και έχουν δώσει διαφορετική πνοή στην ομάδα προκειμένου εφέτος να κατακτήσουμε το νταμπλ το οποίο είναι μέσα στους στόχους μας.
- Στον ελεύθερο σας χρόνο παρακολουθείτε άλλα σπορ ή όχι?
Βέβαια οτιδήποτε σχετίζεται με τον αθλητισμό το παρακολουθώ όταν μου δοθεί η δυνατότητα.
- Σε περίπτωση που κάποτε αποφασίσετε να σταματήσετε θα θέλατε να ασχοληθείτε με την προπονητική?
Βαρύτητα σε περίπτωση που ασχοληθώ με την προπονητική πρόκειται να δώσω στο να μεταφέρω τοις γνώσεις μου όπως και το πάθος μου στα νέα παιδιά.
- Η άποψη σας για τα ερασιτεχνικά αθλήματα και για τα οικονομικά προβλήματα τα οποία και αντιμετωπίζουν?
Νομίζω ότι η λέξη η οποία ταιριάζει για εμάς τους ερασιτέχνες είναι η αγάπη για το άθλημα που αγαπάς. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος όπου εάν αυτό που κάνεις δεν το αγαπάς δεν μπορείς να αγωνίζεσαι σε ερασιτεχνικά αθλήματα από τη στιγμή που προσφέρεις πολλά αλλά παίρνεις λίγα.

Φιλικά τεστ για την ΕΑΧ Χανιά στο χάντμπολ

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr/

Την Κυριακή έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ γυναικών, με την ΕΑΧ Χανιά να παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ από τον όμιλο της αποχώρησε ο Αργολικός (δηλαδή μετέχουν πλέον 7 σωματεία).
Στο πλαίσιο της προετοιμασάις της, η ομάδα της πόλης μας έπαιξε πριν λίγες ημέρες φιλικό με τις κορασίδες της -πρωτοπόρου στην Α1- Νέας Ιωνίας (τις οποίες φιλοξένησε στα Χανιά), ενώ φιλικά με τις Αθηναίες έπαιξαν επίσης οι κορασίδες και οι παγκορασίδες (φωτ.) της ΕΑΧ Χανιά.
Το διήμερο τουρνουά φιλοξενήθηκε στο κλ. Κλαδισού, ενώ με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της ΕΑΧ Χανιά ευχαριστεί την ΑΝΕΚ Lines για τη χορηγία, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαν να γίνουν τα φιλικά, όπως επίσης τις οικογένειες των αθλητριών που φιλοξένησαν τα κορίτσια της Ν. Ιωνίας, αλλά και το ζαχαροπλαστείο 'Σπιτικό'.

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Στην Ιταλία η εθνική ομάδα ανδρών

Πηγή: http://www.handball.org.gr/


Αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την πόλη Λάβις της Ιταλίας, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ ανδρών, προκειμένου αύριο Σάββατο, να αντιμετωπίσει την Ιταλία, στο 2ο αγώνα της, για τον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Στη 1.10μμ η ελληνική αποστολή αναχώρησε με πτήση της Alitalia για την Ρώμη, στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Βερόνα και από εκεί οδικώς θα βρεθεί σε περίπου μια ώρα στην πόλη Λάβις, όπου αύριο στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Η πόλη Λάβις βρίσκεται 5 χλμ από το Τρέντο και 50χλμ από το Μπολτσάνο.
Αρχηγός αποστολής της εθνικής, είναι ο πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Γιώργος Κρανάκης (προπονητής), Παναγιώτης Μεσσήνης (βοηθός προπονητής), Κώστας Μαναβής (γιατρός), Παύλος Καλαβάζης (φυσιοθεραπευτής)
Οι 16 παίκτες που έχει στην διάθεση του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Κώστας Τσιλιμπάρης, Κώστας Γουργούμης, Βύρων Παπαδόπουλος, Διονύσης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Σανίκης, Σπύρος Μπαλωμένος, Θοδωρής Πετρίδης, Χάρης Μάλλιος, Αλέξης Αλβανός, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Κώστας Δεληγιάννης, Σάββας Καρυπίδης, Δημήτρης Τζιμούρτος, Γιώργος Χαλκίδης, Σωτήρης Μαραγκός, Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου.
Απεσταλμένος ΠΣΑΤ είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζηδημητρίου (novasport fm)

Ξεκινάει η Α2 Γυναικών


Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο, στους τρεις από τους έξι ομίλους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 3/11:
Φιλώτας Φλώρινας-Εθνικός Κοζάνης (Αμυνταίου-16.00): Μπουγιάκας-Ευθυμιάδου
ΑΟ Ιωαννίνων-Αμύντας Αμυνταίου (ΕΝΑΚ Ιωαννίνων-16.00): Βέργος-Κουρίκας
ΑΟ Κοζάνης-Ακαδημία Φλώρινας (ΔΑΚ Κοζάνης-16.00): Τέμης-Γιάννου
Φέρωνας-Φίλιππος Βέροιας (ΔΑΚ Δ. Βικέλας-17.00): Αγγελίδης-Κατσάνος
Πόντιοι Κιλκίς-Άρης Θεσσαλονίκης (ΔΑΚ Κιλκίς-18.30): Θεοδοσίου-Χαρίτσος
Κυριακή 4/11:
Παναιτωλικός ΓΦΣ-Χανιά ΕΑΧ (ΔΑΚ Αγρινίου-13.45): Κολλάρος-Τσακανίκας
Άρης Νικαίας-Πήγασος Αιγαίου (ΔΓ Νικαίας-13.45): Κουτσός-Τσάμος
Ακαδημία Πάτρας-Αναγέννηση Βύρωνα (ΚΓ Πάτρας-14.30): Καραπάνος-Δημάκης
ΑΟΑ Καστοριάς-Αρίων Πτολεμαϊδας (Καστοριάς-18.00): Κάργατζης-Χατζηπαναγιωτίδης
ΣΦΣ Παναθλητικός-Απόλλων Σταυρούπολης (ΔΑΚ Συκεών-18.00): Μαυρίδης-Χρ. Ράλλη
ΑΣ Μακεδονικός-ΠΑΣ Νέα Ελβετία (Νεάπολης-19.30): Στεφανίδης-Παπαδόπουλος