Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Πηγή:  http://www.onsports.gr/ 

Ανακοινώθηκαν οι ώρες των αγώνων της 20ης ημέρας στην Α1 χάντμπολ ανδρών και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια.
Αναλυτικά:
ΚΓ Πανελληνίου 16:00, Πανελλήνιος- ΠΑΟΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Χασκής, Κυριακούλιας)
Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Άρης Νίκαιας (Κάργατζης- Λινάρδος, Καζαντζίδης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Βλάχος)

Δημητρούλιας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας με την κλήρωση του Δούκα απέναντι στη Μακάμπι.
«Αποφύγαμε τα 'θηρία', αυτό όμως δεν μας χρίζει φαβορί» λέει ο Ελληνας προπονητής και τονίζει πως: «Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που το δεύτερο ματς θα είναι στην Ελλάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, όπως και στον προημιτελικό. Θέλουμε στο πρώτο ματς ένα σκορ κοντά στην ισοπαλία. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει θέληση για την νίκη και δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε μέχρι εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να φτάσουμε στην πρόκριση».
Ο πλέι μέικερ του Δούκα Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος αντιμετώπισε την Μακάμπι με τον Δούκα νωρίτερα στους «16» είπε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες Διομήδη, τον προπονητή και την διοίκηση για την πρόκριση. Ίσως αυτή την επιτυχία να μην την περίμεναν, αλλά τώρα έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Την Μακάμπι την αντιμετωπίσαμε και εμείς. Η ομάδα αυτή είναι στα μέτρα τους. Έχουν καλύτερη εικόνα για την αντίπαλο τους, απ’ ότι εμείς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, να πάρουν ‘’αγκαζέ’’ το ελληνικό χάντμπολ και να το πάνε ψηλά». Όσον αφορά την κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στα προ-προκριματικά, είπε: «Οι ομάδες είναι στα μέτρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, διότι έχουμε υποχρέωση να περάσουμε στην προκριματική φάση».

Με Μακάμπι ο Διομήδης

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει ο Διομήδης Αργους στους «4» του Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ ανδρών.
Η κλήρωση για τα ημιτελικά φέρνει ξανά στην Ελλάδα τους Ισραηλινούς οι οποίοι ευθύνονται για τον αποκλεισμό του Δούκα από το Τσάλεντζ Καπ στους «16» (27-26 στο Ισραήλ και 21-20 στην Αθήνα). Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 21 ή 22 Απριλίου στο Ισραήλ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28 ή 29/4) επί ελληνικού εδάφους.
Πριν τον Δούκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε αποκλείσει δύσκολα την τουρκική Ανκαρα Σπορ, από την οποία έχασε 25-18 στην Αγκυρα και νίκησε 32-23 στο Ισραήλ. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τη Μάριμπορ Μπράνικ από τη Σλοβενία και πέρασε στο γκολ: έχασε 29-28 στο πρώτο ματς και νίκησε 31-29 στη ρεβάνς, έχοντας όμως το πλεονέκτημα ότι έδωσε και τα δύο παιχνίδια στο Τελ Αβίβ.
Το άλλο ζευγάρι είναι Σπόρτινγκ - Γουόκερ.

Κρανάκης: «Πρέπει να τα βγάλουμε εις πέρας»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης δεν χάρηκε με την κλήρωση της Ελβετίας στον όμιλο της εθνικής ομάδας χάντμπολ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ.
«Είναι μία δύσκολη κλήρωση. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα» είπε ο κ. Κρανάκης που δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί. «Η Ελβετία αποκλείστηκε από τα μπαράζ του Παγκοσμίου σε νεκρό χρόνο, η Ιταλία είναι μια ανερχόμενη δύναμη με συνεχή βήματα προόδου και η Μεγάλη Βρετανία είναι η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων και προετοιμάζεται χρόνια για αυτό το τουρνουά. Το έργο μας είναι δύσκολο παρόλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε εις πέρας και να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο κόσμος, το όνειρο και η καθιέρωση στην Ελλάδα

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Για την υλοποίηση ενός ονείρου με συνοδοιπόρο τον κόσμο, έκανε λόγο ο αρχηγός του Διομήδη Γιώργος Ζαραβίνας καθώς και ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας * «Χαρούμενοι που ήρθαμε στην Ελλάδα», δήλωσαν οι Ελβετοί.
Χαρά και συγκίνηση από τους Έλληνες για την πρόκριση, χαρά όμως και από τους Ελβετούς παρά το αρνητικό για αυτούς αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ, για το διήμερο που πέρασαν στην Ελλάδα. Αυτά ήταν τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη – πρόκριση του Διομήδη Άργους στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Το λόγο άνοιξε ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και κορυφαίος για την Κριένς, Μπόρις Στάνκοβιτς, που σημείωσε δέκα τέρματα, λέγοντας: «Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και με τους πιο έμπειρους έκανε τη διαφορά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και για αυτό κάναμε πολλά λάθη. Είναι καθαρή η νίκη του Διομήδη να ευχηθώ καλή τύχη στη συνέχειά του».
Από την πλευρά του Διομήδη, ο αρχηγός Γιώργος Ζαραβίνας είπε: «Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά λόγια, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Αυτό που θα ήθελα να πω ωστόσο είναι πως όταν υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στο ελβετικό και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποτέλεσε έξτρα κίνητρο για εμάς. Και αυτό γιατί παίξαμε απέναντι σε μία επαγγελματική ομάδα, με καλύτερο επίπεδο».
Και συνέχισε: «Δεν θέλω να πω πολλά για τη στιγμή, γιατί είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η πρώτη φορά στη ιστορία του Διομήδη που έρχονται από όλη την Ελλάδα να τον δουν από κοντά. Έχει μία ταυτότητα η ομάδα μας. Ο Διομήδης θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη, για εμάς είναι γιορτή, το διασκεδάζουμε και για αυτό το πανηγυρίζουμε με τον κόσμο. Δεν θέλω να φανώ μίζερος αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να καθιερωθούμε στην Ελλάδα και κάθε Σάββατο θα είναι γιορτή. Θέλουμε να το διασκεδάζουμε και μαζί με εμάς και ο κόσμος».
Όσον αφορά στα συνεχόμενα παιχνίδια, είπε: «Όσο πιο δυνατά παιχνίδια τόσο καλύτερος γίνεσαι και εμείς στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα, αν και ας μην κρυβόμαστε, έχουμε περιορισμένες λύσεις».
Ο προπονητής της ελβετικής Κριένς, Τόρμπεν Βίντερ συνεχάρη την ελληνική ομάδα για το πάθος που επέδειξε και για την πρωτοφανή άμυνα που έπαιξε, «Συγχαρητήρια για τον Διομήδη, μας έκανε εντύπωση το πάθος που έπαιζε. Είχαμε έμπειρους και έξυπνους παίκτες σε αντίθεση με την ομάδα του Άργους αλλά είδαμε μια πρωτοφανή άμυνα που μας ανάγκασε σε 16 λάθη. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και έπαιξε ρόλο. Η ατμόσφαιρα, η ποιότητα των παικτών και το πάθος πιστεύω ότι μπορούν να φέρουν στην κατάκτηση της Κούπας. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Διομήδη, αφού στο λεωφορείο συζητούσαμε με τους παίκτες και λέγαμε πως ύστερα από δύο ημέρες στο Λουτράκι, οι περισσότεροι θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι για διακοπές», είπε ο κόουτς των Ελβετών.
Σχετικά με την άμυνα που έπαιξε ο Διομήδης, τόνισε: «Ήταν περίπου η ίδια με το πρώτο παιχνίδι, απλά σήμερα αισθάνθηκα ότι πήγε ένα βήμα παραπάνω στην επιθετικότητα, και στην επικοινωνία λόγω του κόσμου που βρισκόταν στο γήπεδο, αφού οι παίκτες έπρεπε να επικοινωνούν με σήματα».
«Τρελός» από χαρά ήταν ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Δημήτρης Δημητρούλιας, που είπε: «Καταρχάς να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα, έχω σεβασμό στον προπονητή της και για αυτό χάρηκα τη νίκη επιπλέον. Είναι μεγάλη τιμή για μία επαρχιακή ομάδα να βρίσκεται στους «4» της Ευρώπης, και να είμαστε οι 2οι μετά τον Φίλιππο, που το καταφέρνουμε. Ζούμε ένα όνειρο, δύσκολο να διαχειριστώ όλο αυτό αφού είναι πρωτόγνωρο και να κρατήσω τους παίκτες προσγειωμένους την επόμενη ημέρα στην προπόνηση ωστόσο αποτελεί παράλληλα ένα σημαντικό κίνητρο. Βασικός στόχος εξακολουθεί να αποτελεί το πρωτάθλημα, αλλά αφού προκύπτει αυτή η πορεία στην Ευρώπη, μοιάζει με ένα όνειρο και ποιος δεν θα την ήθελε….».
Σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου, ανέφερε: «Ο κόσμος ήταν καταλυτικότατος στην εξέλιξη του αγώνα. Η άμυνα μας βοήθησε στη νίκη! Χωρίς τον κόσμο δεν θα τα είχαμε καταφέρει απέναντι σε μία πολύ προπονημένη ομάδα με δεκαπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Βάλαμε το παιχνίδι μας έτσι, ώστε να συντελέσει ο κόσμος σε αυτό και παίξαμε έξυπνα».
Ερωτηθείς εάν προτιμά τη συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό της Ευρώπης ή στο πρωτάθλημα είπε: «Θα απαντήσω διπλωματικά, θα προτιμήσω και τελικό Ευρώπης και πρωτάθλημα».

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Νέα ήττα για την Ελλάδα από την Πορτογαλία

Πηγή:  http://www.onsports.gr 
Η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών γνώρισε την ήττα με 31-23 από την Πορτογαλία στην πόλη Μοιμέντα Ντα Μπέιρα.
Με εμφανώς βελτιωμένο πρόσωπο, χωρίς όμως να είναι αρκετό για τη νίκη, η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών ηττήθηκε από την Πορτογαλία στο 4ο παιχνίδι της για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.
Ωστόσο, τα κορίτσια του Σωκράτη Βακάλη το «πάλεψαν» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αφού η ανάπαυλα του ημιχρόνου, βρήκε πίσω στο σκορ το αντιπροσωπευτικό μας μόλις με ένα γκολ (15-14).
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Ντουάρτε Φρέιτας): Περέιρα Ντ., Σόουζα 7, Αγκιάρ 7, Αντράντε Α. 7, Σαμπίνο 3, Λόπες Β. 1, Αντράντε Αντ. 1, Γκόις, Κορέια 2, Περέιρα 2 Μ., Καταρίνο 1, Πινέιρο, Μέλο, Λόπες Σ.
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Χατζηπαρασίδου 3, Μπατζαρακούδη, Παπαδοπούλου 4, Μαυρογιώργη, Μάστακα 2, Κοτσαμπουικίδου, Βαφειάδου 3, Παπανικολάου, Δημητρίου 1, Στρατάκη 2, Τσάκαλου 7, Αναστασίου, Μπαλάφα 1, Λέκκα.
Διαιτητές: Μπουνουάρα- Σαμί (Γαλλία), Παρατηρητής: Τρέσπιντι (Ιταλία), δίλεπτα: 2-3, πέναλτι: 2/2-3/4.

Αποθέωση για ΠΑΟΚ και Σαουλίδη στη Μίκρα

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη από την ΧΑΝΘ με 28-24 και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μια εβδομάδα πριν.
Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη από την ΧΑΝΘ με 28-24, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.
Ωστόσο, το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού οι 500 περίπου φίλοι του ΠΑΟΚ, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, προκειμένου να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους την κατάκτηση του Κυπέλλου, που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα. Επίσης, αποθέωσαν τον αρχηγό Αντώνη Σαουλίδη που ανακοίνωσε ότι θα «κρεμάσει την φανέλα του».
Τα 10λεπτα: 5-3, 10-5, 17-10 (ημχ.), 24-16, 27-20, 28-24.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 1, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκκώνης 2, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης 3, Πετρίδης 4, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 8, Τσακίρης 5, Σεβαστίδης 3, Τάτσης 1, Κεσίδης, Πίτσιος.
ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παντελίδης 12, Σπυρόπουλος 1, Τσαβδάρης, Τίκος 3, Κοκτσίδης 2, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης, Αργυρίου 1, Ορφανουδάκης, Ευαγγελίδης 3, Κεσίσης 1, Λάππας 1, Ανανιάδης, Κουτσικόπουλος.
Διαιτητές: Τόλιος- Θεοδοσάκης, δίλεπτα: 5-5, πέναλτι: 4/5-5/5

Νίκη «γοήτρου» ο Φίλιππος

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η ομάδα της Βέροιας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, επικράτησε του ΓΑΣ Κιλκίς με 30-27 για τη 19η αγωνιστική.
Έχοντας το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Φίλιππος Βέροιας πήρε τη νίκη με 30-27 από τον ΓΑΣ Κιλκίς σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Τα 10λεπτα: 7-4, 9-8, 14-13 (ημχ.), 17-16, 23-20, 30-27.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απόστολος Ντέλας): Αρβανιτίδης 3, Κορωνάς Θ., Δεληγιάννης 6, Δέλιος, Κωσταράκης, Κουρουμλίδης 3, Μπαντής 10, Μάντζος, Παπαδόπουλος 7, Ρεμπελάκος, Δραγκόλας, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Κωστακίδης Π. 1.
ΚΙΛΚΙΣ: (Νίκος Γεωργιάδης) Κοττανίδης, Γκιντίδης, Κυπραίος 11, Μέτσης 3, Λασκάκης, Δεληγιάννης, Σισμανίδης 2, Δημάκης 6, Χατζηαγαπίου, Σκάρλος, Σιμιτσής 3, Μέγκας 1, Τοκατζόγλου, Γουρλίδης.
Διαιτητές: Αγγελίδης- Κατσάνος, Δίλεπτες: ½, Πέναλτι: 4/4, 5/8.

Με κορυφαίο τον Μαγκαφουράκη ο Δούκας

Πηγή:  http://www.onsports.gr/ 

Με κορυφαίο τον Νίκο Μαγκαφουράκη, η ομάδα χάντμπολ του Δούκα επικράτησε με 26-15 του Άρη Νικαίας.
Ο Δούκας, αν και δυσκολεύτηκε το πρώτο μισό του αγώνα, κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 26-15 με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας, έχοντας σε καλή μέρα, τον Νίκο Μαγκαφουράκη που είχε 19 αποκρούσεις στα 34 σουτ που δέχτηκε.
Τα 10λεπτα: 2-4, 5-8, 7-13 (ημχ.), 9-19, 12-21, 15-26.
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 3, Αντωνόπουλος, Γαλανάκης, Μελετάκος 3, Γρηγοράκης 5, Αντύπας, Νιαρχάκος, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης, Τριάντης, Μουρελάτος 4, Κλημανόγλου, Χρόνης.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 3, Γεωργίου 1, Τόμπρος, Τζηράς 5, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 4, Νικολαϊδης 5, Παπαδιονυσίου 2, Τσακνής, Κοβογλανίδης, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 2, Κοτελίδας 1, Ακάλεστος 2. Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 1-5, πέναλτι: 2/3-1/1.

Χωρίς κόπο η ΑΕΚ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η «Ένωση» επικράτησε με 35-17 του Πανελληνίου, με κορυφαίο τον Χριστόφορο Μπακαούκα που σημείωσε εννέα τέρματα.
Τονωτική… ένεση, μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου αποτέλεσε η νίκη της ΑΕΚ με 35-17 επί του Πανελληνίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
Πρώτος σκόρερ για την «κιτρινόμαυρη» ομάδα ήταν ο αρχηγός Χριστόφορος Μπακαούκας, ενώ ο προπονητής της «Ένωσης» Γιάννης Αρβανίτης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
Τα 10λεπτα: 6-2, 12-6, 18-8 (ημχ.), 24-10, 29-14, 35-17.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 4, Βακάλης 2, Κουλούρης, Κόντης 5, Συγγάρης, Ασαρίδης 5, Οικονόμου 8, Τσαούσης 2, Τούτσης, Ζαχάρης 1, Παπαδόπουλος 2, Μαξίμοβιτς 3.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Σκοδριάνος, Ντράσα, Σαμαράς 6, Γερουλάνος Τ. 1, Παπανίκος 1, Γκλαβόπουλος, Γερουλάνος Μ. 2, Χελιώτης 2, Παπακώστας, Παρασκευαίδης, Γερουλάνος Κ. 2, Τσιμούρτος 1, Μαυροφρύδης 2.
Διαιτητές: Τσάμος- Μεντζελόπουλος, δίλεπτα: 5-0, Πέναλτι: 1/2-2/3

Τίτλο ο Δημητρούλιας

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας προπονητής του πρωτοπόρου στην Α1 Διομήδη Άργους σήκωσε κιόλας το πρώτο του τρόπαιο.
Με το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους κατέκτησε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στα αγόρια, στο φάιναλ- φορ, που διεξήχθη στο Κιλκίς. Η ομάδα του επικράτησε του Κολεγίου Θεσσαλονίκης με 29-26.
Στα κορίτσια το 3ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών με προπονητή τον Κύρο Σαράφη (φιναλίστ στην Α1 Γυναικών με τον Μέγα Αλέξανδρο) επικράτησε στον τελικό του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων 31-10.
Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, η οποία επικράτησε με 24-17 του 2ου ΓΕΛ Συκεών με προπονητή τον Κώστα Τσαβδαρίδη, ενώ στα κορίτσια το 3ο ΓΕΛ Νευροκοπίου νίκησε στον μικρό τελικό το 2ο ΓΕΛ Σαλαμίνας.

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Πιο μακριά κι από τον Φίλιππο!

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Μοναδική ευκαιρία να γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει ο Διομήδης.
Οι «Λύκοι» υποδέχονται την Κριένς στην ρεβάνς των «8» του Τσάλεντζ Καπ και είναι φαβορί για την πρόκριση μετά 28-28 της πρώτης αναμέτρησης. Μόνο ο Φίλιππος Βέροιας του Νίκου Μάντζιου έχει φτάσει στα ημιτελικά στην Ευρώπη και μάλιστα δις. Το 1993 στο Κύπελλο Κυπελλούχων όταν απέκλεισε τις Βέστελ (Τουρκία) με 13-16 και 25-16, Χάποελ Ριζόν (Ισραήλ) με 17-23 και 31-24, Ντιναμό Αστραχάν (Ρωσία) με 19-24 και 20-13 για να φτάσει στα ημιτελικά, απέναντι στην Μαρσέιγ με τους Γάλλους να επικρατούν 27-14 εκτός έδρας και 27-22 στη Βέροια. Και το 2003 όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ αποκλείοντας διαδοχικά την Ελβετική Σουρ (29-22 και 30-36), την Ρουμάνικη Μπάγια Μάρε (25-32 και 35-25), την Τούρκικη Μπεσίκτας (35-18 και 30-33), την Γαλλική Κρετέιγ στα ημιτελικά με 22-28 και 31-22. Στον τελικό αν και κέρδισε στο πρώτο ματς την Δανέζικη Σκιέρν με 31-28, έχασε το κύπελλο με το 35-25 εκτός έδρας.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πιο μακριά κι από τον Φίλιππο!

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Μοναδική ευκαιρία να γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει ο Διομήδης.
Οι «Λύκοι» υποδέχονται την Κριένς στην ρεβάνς των «8» του Τσάλεντζ Καπ και είναι φαβορί για την πρόκριση μετά 28-28 της πρώτης αναμέτρησης. Μόνο ο Φίλιππος Βέροιας του Νίκου Μάντζιου έχει φτάσει στα ημιτελικά στην Ευρώπη και μάλιστα δις. Το 1993 στο Κύπελλο Κυπελλούχων όταν απέκλεισε τις Βέστελ (Τουρκία) με 13-16 και 25-16, Χάποελ Ριζόν (Ισραήλ) με 17-23 και 31-24, Ντιναμό Αστραχάν (Ρωσία) με 19-24 και 20-13 για να φτάσει στα ημιτελικά, απέναντι στην Μαρσέιγ με τους Γάλλους να επικρατούν 27-14 εκτός έδρας και 27-22 στη Βέροια. Και το 2003 όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ αποκλείοντας διαδοχικά την Ελβετική Σουρ (29-22 και 30-36), την Ρουμάνικη Μπάγια Μάρε (25-32 και 35-25), την Τούρκικη Μπεσίκτας (35-18 και 30-33), την Γαλλική Κρετέιγ στα ημιτελικά με 22-28 και 31-22. Στον τελικό αν και κέρδισε στο πρώτο ματς την Δανέζικη Σκιέρν με 31-28, έχασε το κύπελλο με το 35-25 εκτός έδρας.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com
 Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Στέλιο Σεϊρεκίδη- Καμπ της Εθνικής Παίδων στο Κιλκίς
Την Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα -3- θα αρχίσει η τριήμερη προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Τσεχία (30/3-1/4).
Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Στέλιο Σεϊρεκίδη είναι οι: Ζλατάνος, Ντόβας, Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Χατζηβακαλέλης, Βλαχοθανάσης (Φοίβος Συκεών), Σεϊρεκίδης (ΠΑΟΚ), Καφαντάρης, Μπουκοβίνας (Άρης Θεσσαλονίκης), Κράλλης, Κυριακού (Αερωπός Έδεσσας), Κουρουτζίδης, Χατζηλάκος (Δράμα 86), Κρεμαστιώτης (Διομήδης Άργους), Κουμαραδέλης, Κεδέρης (Ιωνικός ΝΦ), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ- Γαλλία).
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣΑύριο στο ΔΑΚ Κιλκίς στις 16:00 θα διεξαχθεί προπόνηση Βορείου κλιμακίου της Εθνικής Παίδων. Τον συντονισμό θα έχουν οι ΠΟΠ Γιάννης Λαζαρίδης και Γιάννης Μπιζέτας. Κλήθηκαν οι: Βαγγελτζίκης, Ντουλμάτζης, Τσαμεσίδης, Κοπαϊδης (Φοίβος Συκεών), Γιαννακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Μελετάκος, Τσιρώνης, Τσόγιας, Πατσιάς (ΧΑΝΘ), Ζωσιμίδης (Καλαμαρί), Σάββας (Δράμα ’86), Αθανασίου (Αερωπός Έδεσσας), Γκαράς, Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσαμήτρος (Φίλιππος Βέροιας), Τσανακτσίδης (Διγενής Ακρίτα), Μιμίκος (Αγριά Βόλου), Πλατής (Μίλων Γιαννιτσών).

Ο Ζαραβίνας φοβάται την πίεση της έδρας

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Μοναδικό πρόβλημα για τον Διομήδη στην Κυριακάτικη ρεβάνς με την Κρίενς είναι η πίεση του φαβορί και του κόσμου.
Ο αθλητής των «Λύκων» και έμπειρος στις ευρωπαϊκές προκλήσεις Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών το δεύτερο ματς είναι πιο δύσκολο. Πλέον μας ξέρουν και δεν μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε, όπως στο πρώτο ματς. Παρόλα αυτά για εμάς παραμένει μια γιορτή η συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλουμε να βγούμε από το γήπεδο, έχοντας δώσει ότι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο». Ο αρχηγός του Δομήδη είπε: «Αυτά τα ματς πάντα είναι θέμα ημέρας. Σίγουρα θα παίξει ρόλο εκτός από τον ενθουσιασμό και το κίνητρο, το πώς θα διαχειριστούμε την πίεση της έδρας. Η Κριένς είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα έχει προετοιμάσει την ομάδα του πολύ καλύτερα απ’ ότι στην Ελβετία».
Η διοίκηση του Διομήδη Άργους εξέδωσε επίσης ανακοίνωση: Αναλυτικά: «Ο Διομήδης μας, η μεγάλη ομάδα της περιοχής μας, η βιτρίνα του Αργολικού αθλητισμού, δίνει την Κυριακή τον κρισιμότερο αγώνα της ιστορίας του. Με νίκη απέναντι στην Ελβετική Κρίενς Λουκέρνης θα προκριθεί στις -4- καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για την διοργάνωση του Τσάλεντζ Καπ, επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, την μεγαλύτερη διάκριση ομαδικού αθλήματος στην Αργολίδα και μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του ελληνικού χάντμπολ. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, οι αθλητές της ομάδας μας, έχουν παλέψει φέτος σκληρά, έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα τους δικαιώνουν. Οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και την Κυριακή είναι αντιμέτωποι με μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια των παιδιών αξίζει της συμπαράστασης όλων, ανεξαρτήτου αθλήματος και συλλογικής προτίμησης, δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, όλο τον κόσμο της Αργολίδας, της Πελοποννήσου, καθώς και τους φίλους του αθλήματος από την Αθήνα και από κάθε μεριά της Ελλάδας να βρεθούν την Κυριακή στις 18:30 στο γήπεδο του Λουτρακίου και να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και της τεχνικής ηγεσίας να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να κατακτήσουν μια μεγαλειώδη πρόκριση. Το γήπεδο του Λουτρακίου είναι χωρητικότητας 1450 θέσεων και ευχή όλων στη διοίκηση του Διομήδη είναι να αποδειχθεί μικρό για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Οι συνθήκες (αργία, καλός καιρός) και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (28-28) είναι σύμμαχοι μας σε αυτήν την προσπάθεια, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε ένα Κυριακάτικο απόγευμα για να ζήσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή βραδιά.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πρόκριση, το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα δείτε μια ομάδα που θα ματώσει και θα «πεθάνει» στο γήπεδο.
Να είστε όλοι εκεί, το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας»

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σκάρλος: «Οι παίκτες μου αγαπάνε την φανέλα»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο προπονητής του Πανελληνίου αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Κύδωνα στα Χανιά.
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες του Πανελληνίου για την συνέπεια τους. Είναι ερασιτέχνες αφήνουν τις δουλειές τους και αγαπάνε την φανέλα. Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, μαθηματικά δεν τελείωσε τίποτα. Η διοίκηση μας αντιμετώπισε με ζεστασιά. Συγχαίρω τους παίκτες μου», δήλωσε ο προπονητής του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος.

«Το μόνο που θέλουμε είναι τα βασικά»

Πηγή: http://www2.paok24.com 
Ο MVP του τελικού του χάντμπολ, Δημήτρης Τσακίρης, μίλησε στο «Libero 107,4» για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για τον Αντώνη Σαουλίδη και τη στήριξη που θέλουν όλοι στο τμήμα.
Για το ότι είδε το παιχνίδι μετά την αποβολή του από την κερκίδα με τον κόσμο: «Η αποβολή μου πιστεύω πως ήταν πολύ τραβηγμένη και άδικη γιατί το παιχνίδι είχε πάρει σκληρό χαρακτήρα. Ανέβηκα στην κερκίδα και δε μπορούσα να κάτσω μόνος μου. Και έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου να άρει το κύπελλο. Εκτός από αθλητής είμαι και φίλαθλος και αφού δε μπορούσα να βοηθήσω σαν αθλητής βοήθησα σαν φίλαθλος».
Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει δείγματα μεγάλης ομάδας. Εχουμε πάρει δύο πρωταθλήματα, μας στέρησαν ένα κύπελλο στη Λαμία και πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα στο τέλος. Το Σάββατο, όποτε έφτασε κοντά η ΑΕΚ δείξαμε ποιότητα και δίκαια φτάσαμε στο κύπελλο».
Για τη στήριξη στο τμήμα χάντμπολ: «Αν δεν υπήρχε ο Αντώνης ο Σαουλίδης, που είναι αρχηγός, πρόεδρος, έφορος, παράγοντας τα πάντα, να μας πάρει το Σεπτέμβριο που ήμασταν ακυβέρνητο καράβι δε θα φτάναμε σε αυτήν τη χαρά. Στην Ελλάδα είμαστε ένα μικρό άθλημα, Όταν παίζεις σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο είσαι μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι δε στρέφουν σε εμάς τα βλέμματα, αλλά εμείς φέρνουμε επιτυχίες και για αυτό προσπαθούμε. Παλεύουμε μόνοι μας, δεν κοιτάμε τα λεφτά, αλλά θέλουμε τα τυπικά. Μας φτάνουν και 50 οπαδοί να έρχονται στο γήπεδο. Εχουμε φιλάθλους που, αν και λίγοι, μας ακολουθούν παντού. Μας δίνουν δύναμη πόσο μάλλον όταν είναι 300 οπαδοί και μας ζητάνε κάτι. Δίνουν και την ψυχή τους και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε. Θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα να κάνουμε ένα νταμπλ για αυτούς. Παίζουμε για μία ικανοποίηση. Είμαστε ερασιτέχνες και παίζουμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ομορφαίνει τις μέρες μας».
Για το βραβείο του πολυτιμότερου: «Πολυτιμότεροι ήταν ολοι. Αν μπήκε ένα φάουλ σε νεκρό χρόνο ίδως και να ήταν θέμα τύχης. Εγω βλέπω σε όλους τους συμπαίκτες μου, παιδιά που έχουν γίνει άντρες και καλύπτουν όποιο κενό υπάρχει. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό νομίζω ότι βγαίνει και στο κύπελλο».

Έλληνες του εξωτερικού

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
  
ΝΙΚΗ- ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡ ΡΟΣΤΟΚ ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη με 31-29 της Έμπορ Ροστόκ επί της Ρέιναλντ για την 26η αγωνιστική της Α2 Γερμανίας ήταν ο Βύρωνας Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ πέτυχε 4 γκολ, το τελευταίο στο 59:54 της αναμέτρησης «σφραγίζοντας» τους δύο πόντους για την ομάδα του. Η Ποστ Σβερίν παρά τα 4 γκολ του Ντίνου Χαντζιάρα έχασε 26-22 από την Λειψία εκτός έδρας. Στη βαθμολογία η Σβερίν έχει 25 βαθμούς στην 13η θέση και η Ροστόκ 20 στην 17η.
Στην 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα τις ήττες γνώρισαν η Βέτσλαρ του Γιώργου Χαλκίδη και η Μπάλινγκεν του Αλέξη Αλβανού με 20-19 και 31-29 από Γκροσβάλσταντ και Λέμγκο αντίστοιχα.
Στη Γαλλία την πρώτη της ήττα μετά από 4 νίκες με τον Σπύρο Μπαλωμένο στη σύνθεση της υπέστη η Ίστρ, η οποία λύγισε δύσκολα με 27-23 στην έδρα της Σαμπερί. Ο 33χρονος αριστερός ίντερ σημείωσε 1 τέρμα. Μετά από 18 ματς η Ίστρ έχει 11 βαθμούς στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Διεθνή νέα

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
 
ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟ ΚΙΕΛΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Δυνατές μονομαχίες σε γεμάτα γήπεδα με συναρπαστικά φινάλε διεξήχθησαν στα πρώτα παιχνίδια των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών. Το Κίελο ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στα προημιτελικά μετά τις νίκες της επί της Βίσλα Πλοκ με 36-24 στην Πολωνία και 27-24 στην Γερμανία. Στο μεγάλο «εμφύλιο» της Γερμανίας η Φούχσε επικράτησε 32-30 του Αμβούργου μπροστά σε 9.000 θεατές στο Βερολίνο. Στη Γαλλία η Μονπελιέ μετά από ένα εξαιρετικό ματς νίκησε 30-28 την Μπαρτσελόνα με τους Γκάγιτς και Καράμπατιτς να πετυχαίνουν από 8 και 5 γκολ αντίστοιχα. Μάλιστα η Μονπελιέ προηγήθηκε και 17-11 στο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάρει καλύτερα διαφορά ενόψει της δύσκολης ρεβάνς. Στα Σκόπια 7.000 φίλαθλοι
δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και βοήθησαν την Μέταλουργκ να κερδίσει 19-18 την Κροάσια Ζάγκρεμπ, ενώ στην Ισπανία η Αντεμάρ Λεόν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 31-28 της Ουγγρικής Βέζπρεμ. Η Κοπεγχάγη στο Σκανδιναβικό ντέρμπι πέρασε εύκολα (34-25) από την έδρα της Σάβεχοφ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Σαφχάουζεν στην Ελβετία με 36-27.
«ΤΣΕΚΑΡΕ» ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΚΕΡ ΤΟΥΝ
Εκτός από το παιχνίδι του Διομήδη με την Ελβετική Κριένς που έληξε ισόπαλος 28-28, άλλα δύο ακόμα ματς για την προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ ανδρών διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο. Η Πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε 33-24 στη Ρουμανία την Σουτσεάβα, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Μεγάλο ματς έγινε στην Ελβετία με την Βάκερ Τουν να επικρατεί της Μπόζεν με 33-32. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία ανατροπή καθώς ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 12-19! Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν τρεις Κροάτες, οι Τούρκοβιτς (παίζει πλέον ως Ιταλός) και Σπόρσιτς για την Ιταλική ομάδα με 10 και 9 γκολ αντίστοιχα, αλλά και ο Φράνιτς για την Βάκερ Τουν, ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση με δύο γκολ στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα. Πλέον η πρόκριση είναι ανοικτή με την Μπόζεν να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, αφού μεταφέρει την σειρά στην έδρα της. Το ζευγάρι Μάριμπορ (Σλοβενία)- Μακάμπι (Ισραήλ) θα δώσει τα δύο παιχνίδια στο Τελ Αβίβ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή στην ΟΧΕ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ανακοίνωση για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών ΑΕΚ -ΠΑΟΚ παρά τον βαθμό δυσκολίας εξέδωσε η ΟΧΕ.
Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς με τον συμβούλο του γγΑθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος του μετέφερε τα συγχαρητήρια του προς την Ομοσπονδία
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του 30ου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών «Λουξ», μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Εκτός από κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τα οποία εντάσσονται στα διαχρονικά ζητήματα του ελληνικού αθλητισμού, η διοργάνωση στέφτηκε από επιτυχία.
Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ορμής «Λουξ» Πατρών, Ανδρέα Κόγκα, που ήταν ο πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας, την εταιρεία αναψυκτικών «Λουξ» και τον πρόεδρο της Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την σημαντική χορηγία που έκανε σε δύσκολους καιρούς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ευχαριστούν επίσης, την Ελληνική Αστυνομία, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τον επικεφαλής, Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Δημήτρη Δριβίλα για την άριστη συνεργασία.
Επίσης, τους δυο συλλόγους, που συνέβαλαν τα μέγιστα με την στάση τους και τις δηλώσεις τους στο να πέσουν οι τόνοι και να μην δημιουργηθούν επεισόδια και τέλος τους πολυάριθμους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΧΕ και πρόβαλαν κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.
Σε αυτόν τον τελικό ο μεγάλος νικητής ήταν το Ελληνικό Χάντμπολ, που διέψευσε τις «Κασσάνδρες» και απέδειξε πως με προετοιμασία, πρόληψη, σχέδιο και καλή διάθεση, μπορούν να διεξαχθούν αγώνες με οπαδούς δύο μεγάλων ομάδων. Η επιτυχία ανήκει σε όλους, το στοίχημα κερδήθηκε».

Κορυφαίος ο Στάθης Κεσίδης

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο νεαρός πίβοτ, Στάθης Κεσίδης αναδείχθηκε κορυφαίος για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Ο Στάθης Κεσίδης κέρδισε τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου εξ’ αναβολής αγώνα ανάμεσα στον Κύδωνα Χανίων και στον Πανελλήνιο.
 Ο νεαρός πίβοτ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους προπονητές ήταν βοήθησε την ομάδα του να σπάσει το σερί του Διομήδη. Ο ίδιος είπε: «Είναι μεγάλη χαρά μου, διότι πρώτη φορά παίρνω αυτό το βραβείο. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα σε αυτό το ματς. Σταματήσαμε το σερί του Διομήδη και γεμίσαμε με αυτοπεποίθηση».
Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου, είπε: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς και πήραμε δίκαια το τρόπαιο. Από δω και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να διατηρήσουμε το αήττητο μας».

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Δημητρούλιας: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας χαρακτήρισε πρωτάρα μεν την ομάδα του αλλά και αδικημένη.
Μετά το ισόπαλο 28-28 αποτέλεσμα με την Κρίενς για τους «8» του Τσάλεντς Καπ είπε: «Πήραμε πολλά περίεργα δίλεπτα στο τέλος και σε όλη την διάρκεια του ματς. Κάποια στιγμή παίζαμε και με 3 παίκτες. Οι διαιτητές ήταν κακοί μαζί μας, αλλά κάναμε φοβερό ματς σε απόδοση και οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια να διατηρήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Είμαστε μια ομάδα πρωτάρα σε αυτά. Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς. Εύχομαι ο κόσμος του χάντμπολ να έρθει να μας υποστηρίξει την άλλη Κυριακή, γιατί πραγματικά τα παιδιά το αξίζουν και με το παραπάνω».