Δευτέρα 4 Απριλίου 2011


Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Επιστολή που υπογράφει ο διευθυντής Σάλε Μπλαγκόγιεβιτς και με την οποία ενδεχομένως την γλιτώνει από την βαριά τιμωρία, έστειλε η διοίκηση της Παρτιζάν σε αυτή της ΑΕΚ.
«Για μία ακόμη φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποδοχή και τη φιλοξενία κατά την παραμονή μας στην Αθήνα. Δυστυχώς στο τέλος του αγώνα τρομακτικά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό συνέβησαν και ελπίζουμε ότι ξέρετε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις προσπάθειές σας και τις απόπειρες να μας προστατεύσετε από τους άγριους χούλιγκαν. Επίσης ενημερώσαμε τον Τύπο για την βοήθειά σας και την βοήθεια των παικτών σας να μας βγάλουν από το γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα που συνέβησαν εκείνη τη νύχτα δεν έχουν καμία σχέση με εσάς, δυστυχώς αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό.
Τέλος, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γιατί δεν υπήρχαν τραγικές συνέπειες και να προχωρήσουμε σαν φίλοι του αθλητισμού όπως πάντα ήμασταν। Η ΑΕΚ θα έχει πάντα την υποστήριξή μας σε οτιδήποτε».

Dear sports friends,


Once again we want to thank you for your welcome and hospitality during our stay in Athens. Unfortunately at the end of the game scary things that have nothing to do with sports happened and we hope that you know how grateful we are for your efforts and attempts to protect us from the wild hooligans. Also we informed all media about your help and help of your players to evacuate us from the hall. We know that things that happened that night have nothing to do with you, unfortunately these things happens in sports.
At the end, we all have to be grateful that there were no tragic consequences and move on as sports friends as we always were. A.E.K will always have our support in everything.

All the best,
HC Partizan



RK “PARTIZAN DUNAV OSIGURANJE”
Direktor
Aleksandar Blagojević

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΝΘ

Με αφορμή ανώνυμες καταχωρήσεις που αναρτήθηκαν στο αθλητικό μπλοκ «Greek Handball» πληροφορούμε τον κόσμο του αθλήματος ότι τίποτα από αυτά δεν εκφράζει το σωματείο μας και φυσικά δεν τα συμμερίζεται. Η ΧΑΝΘ θεωρεί ότι τη συνδέουν με το σωματείο του Κύδωνα άρρηκτοι δεσμοί φιλίας και δεν μπορούν εγκάθετοι, ανώνυμοι και άσχετοι με το περιβάλλον μας να διαταράξουν τις σχέσεις μας. Θεωρούμε ότι θα διεξαχθεί ένας ποιοτικός αγώνας, σε αθλητικά πλαίσια και ανεξάρτητα από την κρισιμότητά του, νικητής θα αναδειχθεί ο καλύτερος αλλά και το άθλημα που και τα δύο σωματεία υπηρετούμε. Προσπάθειες πόλωσης είναι εμφανές ότι δημιουργούνται εσκεμμένα από τρίτους και δεν πιστεύουμε ότι θα επηρεάσουν το κλίμα του παιχνιδιού, αλλά αντίθετα αναμένουμε την απαράμιλλη Κρητική φιλοξενία. Δηλώνουμε επίσης ότι οι «απειλές» στους αθλητές μας είναι ανυπόστατες «πληροφορίες», αλλά και αν ακόμη υπάρξουν πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν θα προέρχονται από κύκλους της Χανιώτικης οικογένειας, την οποία σεβόμαστε. Δηλώνουμε τέλος την εμπιστοσύνη μας στην κρίση της ΚΕΔΧ για τον ορισμό οποιουδήποτε ζευγαριού διαιτητών, επειδή θεωρούμε ότι αντιλαμβάνεται την κρισιμότητά του, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με όποιον ορισμό γίνει και δεν επιθυμούμε να γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε Βόρειους και Νότιους.
Από το τμήμα χάντμπολ της ΧΑΝΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου